Accommodatie

Op het landgoed Le Chant du Verdier zijn twee sfeervolle en volledig uitgeruste huisjes (gîtes) en een apart B&B huisje (chambre d’hôtes) te huur. Ideaal voor families of groepen vrienden tot een maximaal aantal van 10 personen.

Ze kunnen samen of afzonderlijk worden verhuurd. Zo kan een huisje samen met de apart gelegen kamer gehuurd worden zodat een gezin of een vriendenstel overdag samen leven maar ‘s avonds in aparte huisjes slapen.
Het (gezamenlijk met ons te gebruiken) privé-zwembad (10×5) met ruim zonneterras en ligbedden is voor de gasten de hele dag toegankelijk, alsmede de grote tuin met jeu de boules veld en schommels en het bos.

De luxe huisjes (gîtes) en kamers (chambres d’hôtes) zijn met veel zorg gerestaureerd met behoud van authentieke elementen, waaronder een oude broodoven (four à pain), stenen gootstenen (éviers), prachtige oude stenen vloeren en authentieke balken plafonds. De zware, dikke stenen muren van 60 tot 80 cm geven in de zomer lekkere koelte en houden in de winter de warmte behaaglijk vast.

Gîte: L’Olivier L’Olivier is een sfeervolle gîte. In de zomer biedt ze plaats aan 4 personen en in het voor- en najaarseizoen aan 2 personen (met eventueel een kindje) Meer info >>
Gîte: Les Lilas Les Lilas is een sfeervolle gîte die plaats biedt aan 4 à 5 personen (4 volwassenen of 1 gezin met drie kinderen waarvan de jongste <3 jaar) en is van alle gemakken voorzien. Meer info >>
La Chambre d’hôtes: Les Rosiers Les Rosiers is ooit een oude bakoven geweest die omgetoverd is tot een luxe chambre d’hôtes. Meer info >>

Gîtes algemeen

Er zijn twee gîtes: L’Olivier en Les Lilas. Beide gîtes hebben een eigen privé-terras met tuinset, barbecue en parasol. In elke gîte staat een televisie (geen Nederlandse zenders) met DVD speler. Er is elektrische verwarming en de warmwatervoorziening wordt geregeld door zonne-energie. De keukens van de huisjes zijn voorzien van alle comfort en uitstekend geoutilleerd. De badkamers (twee per gîte) hebben allemaal een ruime douche en in Les Lilas is er ook een ligbad. De gîtes zijn standaard uitgerust met keuken-, bed-, bad- en zwembadlinnen en ook de eindschoonmaak is bij de huursom inbegrepen.
In overleg kunnen verse croissants en/of baguettes vanaf 09.00 uur aan de deur geleverd worden.
Wifi is aanwezig, maar hou rekening met af en toe een hapering. We wonen tenslotte in de campagne!