+31 6 83 56 97 82 - +33 6 86 86 09 13 contact@lechantduverdier.com

Reserveer hier

Op het landgoed Le Chant du Verdier zijn twee sfeervolle en volledig uitgeruste huisjes (gîtes) en een luxe kamer (B&B) te huur. Ze kunnen samen of afzonderlijk worden verhuurd. Ideaal voor families of groepen vrienden tot een maximum aantal van 10 personen. Het (gezamenlijk met ons te gebruiken) privé-zwembad (10×5) met ruim zonneterras en ligbedden is voor de gasten de hele dag toegankelijk, alsmede de grote tuin met jeu de boules veld en schommels en het bos.

De luxe huisjes (gîtes) en B&B (chambres d’hôtes) zijn met veel zorg gerestaureerd met behoud van authentieke elementen, waaronder een oude broodoven (four à pain), stenen gootstenen (éviers), prachtige oude stenen vloeren en authentieke balken plafonds. De zware, dikke stenen muren van 60 tot 80 cm geven in de zomer lekkere koelte en houden in de winter de warmte behaaglijk vast.

Beschikbaarheid en annuleringen

Nadat wij uw reservering hebben ontvangen, sturen wij u een e-mail met informatie over de beschikbaarheid en de betaling. Pas nadat wij de aanbetaling (10%) betaling van de totale huursom hebben ontvangen wordt de boeking officieel. Ook raden wij u aan een reisverzekering met annuleringsverzekering af te sluiten.

Als u bij ons reserveert bevestigt u dat u met onze algemene voorwaarden bekend bent en met deze akkoord gaat.

Aanhef: De heerMevrouw

Type accommodatie:

Aantal personen:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden